onsdag 16 april 2014

Smaskens bästa påskfavoriter
- i repris

I år firar vi påsk i Göteborg, och vi firar i synnerhet min pappas 75-årsdag, i efterskott just på påskafton. Menyn kommer därför av förklarliga skäl vara anpassad därefter; en blandning av påsk- och vårrätter. Då jag dessutom arbetat hela påsklovsveckan, måste jag erkänna att tankarna på påskmat och påskpynt varit sparsamma.

Jag hänvisar i stället med nöje till tidigare års påskmat. Många goda recept har sett dagens ljus just i samband med denna högtid. Inte minst mina grymma påskens fläskfärsbullar förtjänar att lyftas fram lite särskilt.

Om ni vill ha tips på rätter till påskbuffé, då hittar ni dem i detta inlägg.

Så kommer turen slutligen till påskens sötsaker. Om ni i likhet med mig hellre njuter av en god dessert än sitter och gräver i ett påskägg med lösgodis, ja, då hittar ni flera fina förslag i detta inlägg.

Och vill man hitta lite allt möjligt som av mig givits etiketten Påsk, då klickar man sig vidare här. Jag önskar er alla en glad och solig långhelg!

3 kommentarer:

 1. Hej Annika!
  Jag testade dina påskköttbullar idag och de blev supergoda, ny favorit hos mig. Jag tog mig friheten att dela med mig av receptet på instagram och facebook.
  Tack för gott recept och Glad Påsk!
  /Christel i Halmstad

  SvaraRadera
 2. Tack för gott recept. GLAD PÅSK! Ha en skön ledighet!

  SvaraRadera
 3. 50style: Stort tack, alldeles för långt i efterskott:(

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...