tisdag 30 september 2014

Chark-SM 2014

När detta inlägg publiceras har tåget från Stockholm precis lämnat Centralen på väg ned till Göteborg. För tredje gången i rad ska jag delta som domare i Chark-SM, ett hedersuppdrag jag tidigare utfört 2010 och 2012.

Chark-SM anordnas vartannat år, och är en viktig händelse i svensk charkindustri. I år tävlar fler produkter än någonsin - 780 produkter i 60 olika klasser. I skrivande stund vet jag ännu inte i vilken klass jag kommer döma, men det finns nog en god chans att jag blir tilldelad samma som tidigare, nämligen lufttorkade helköttsprodukter och kallrökta, lufttorkade korvar. Jag har vid de senaste två tillfällen haft förmånen att samarbeta med tre duktiga, roliga och fantastist erfarna personer.

Min vana trogen ska jag göra mitt yttersta att rapportera från de två bedömingsdagar jag har framför mig, väl medveten sedan tidigare om att uppkopplingen i de lokaler vi vistas i påminner om den i en undrejordisk bunker.

Jag ber helt enkelt att få återkomma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...