söndag 7 september 2014

En nygammal smak från Häagen-Dazs

Jag kompromissar inte när det gäller glass - men det vet ni nog redan. Med åren har jag blivit mer om mer selektiv, och jag äter kort sagt inte glass som inte håller en hög kvalitet, och är tillverkad på naturliga råvaror. Detta utesluter automatiskt de flesta stora glassmärken som finns till försäljning.

Mitt samarbete med Häagen-Dasz Sverige inleddes våren 2012, och jag ingår fortfarande - med stolthet - i Häagen-Dazs Glassakademi. Häagen-Dazs är nämligen det märke jag själv köper till min familj, och det märke jag bjuder på här hemma, om jag inte själv tillverkat glass.

I morgon, 8 september, lanseras en nygammal smak, nämligen coffee. Jag tycker själv att kaffe kan vara en svår smaksättare, och blev därför oerhört positivt överraskad då jag faktiskt för första gången smakade på denna variant. Den är verkligen riktigt, riktigt god. Jag rekommenderar den varmt.

3 kommentarer:

 1. Låter som en god smak! Jag minns med nostalgi barndomens ovanliga "glass på stan", det var kaffesmakande moccaglass i strut som inköptes av mamma i PUB-huset.

  Det inte lätt att hitta vettig köpeglass när man har börjat ställa lite krav på kvalitet. På landet är vi så lyckliga att Väddö gårdsmejeris jättegoda hantverksglass börjat säljas i Rimbo, men i stan har du nog rätt i att den bästa är Häagen Dazs...

  SvaraRadera
 2. Fröken Dill: Jag hoppas verkligen lokala butiken som brukar vara på hugget tar in den! Jag föl som en fura ;)
  Visst finns det många små producenter, men i vanlig butik är det svårare :(

  SvaraRadera
 3. Härligt, hoppas hitta den i vår butik! Den tidigare versionen med fudge och kolasås var "all time high" så det var ett stort slag när den försvann ur sortimentet. Får väl tillsätta dulche de leche på egen hand vid behov :-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...