lördag 4 oktober 2014

Robertson loves svamp

Plötsligt är det oktober. Ny månad, och ny råvara i mitt samarbete med vinhuset Robertson. i kampanjen Robertson loves Sweden.

Oktober månads råvara är svamp. Mitt eget recept, som jag kommer publicera de närmaste dagarna, innehåller gula kantareller - receptet skapades tidigare i höstas. Nu är ju detta av allt att döma en fantastisk svamphöst; inte minst av bilderna jag ser på sociala medier att döma. Avundsjuk har jag suktat över vänner och bekantas bilder på karljohanssvamp, och nu börjar det dyka upp trattkantareller i mitt flöde.

Med andra ord är jag alldeles övertygad om att de flesta av er har minst ett fantastiskt svamprecept på lut. Varför inte passa på att tävla med det, och ha chansen att vinna en stavmixer med fina tillbehör från KitchenAid?.

För att delta i oktober månads tävling tar du helt enkelt en Instagrambild på en maträtt med svamp. Sedan taggar du den med #robertsonloves och #svamp. Varje månad drar Robertson en ny vinnare. Fullständiga tävlingsregler hittar du här på hemsidan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...