fredag 8 augusti 2014

Vinnaren i "Robertson loves färskpotatis"

Själv har jag fortfarande några lediga dagar kvar, men många har börjat jobba igen efter semestern, och nu är det dags att vakna och rulla igång rutinerna igen.

I mitt samarbete med vinhuset Robertson, i kampanjen Robertson loves Sweden, presenterar jag varje månad en råvara, som jag tolkar på mitt sätt. Samtidigt pågår en tävling på Instagram, där vem som helst kan posta en bild och delta i månadens tävling.

På grund av min Thailandsresa med efterföljande acklimatisering har detta inlägg dröjt ett par dagar, men här är vinnaren av juli månads tävling Robertson loves färskpotatis - Paola Allegrini, aka @muzepig på Instagram.

"Marinera skivad gul lök i vinäger, olivolja, salt och svartpeppar tills den är mjuk. Blanda i ljummen kokt färskpotatis, tomater i bitar och färsk basilika."

Paola vann juli månads pris, en köksmaskin från KitchenAid. Stort grattis till dig, Paola!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...