måndag 3 november 2014

Robertson loves kalkon

Under året som gått har jag samarbetat med vinhuset Robertson i kampanjen Robertson loves Sweden. I detta samarbete har jag bloggat om diverse svenska råvaror, vilka hamnat i goda recept som passar till Robertsons viner.

Nu börjar året så sakteliga gå mot sitt slut, även om det bara är i början av november. Den den näst sista råvaran är kalkon. I Sverige har vi inte samma tradition at servera kaklon som man har i många andra länder, men den stora fågeln har ändå en ganska given plats i köket hos många. Själv har jag mestadels lagat kalkon under julhelger, och det var inte sådana kryddor jag ville inspireras av redan i november.

Mitt recept kommer inom några dagar. Nu undrar jag givetvis vad ni har för egna recept? Varför inte passa på att tävla, och ha chansen att vinna en Köksmaskin från KitchenAid?

För att delta i november månads tävling tar du helt enkelt en Instagrambild på en maträtt med kalkon. Sedan taggar du den med #robertsonloves och #kalkon. Varje månad drar Robertson en ny vinnare. Fullständiga tävlingsregler hittar du här på hemsidan.


3 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...