lördag 17 maj 2014

Nu blir det personligt - jag fyller 40 idag

Flat iron, hängmörat, från en gräsbetande gammal kossa. Det blir huvudrätten idag, då jag firar min fyrtioårsdag med min familj.

Fest - det har jag om en vecka. 


Få saker gör mig så glad som vackra blommor, och båda dessa buketter levererades under eftermiddagen.

Den första från fantastiskt fina vänner som jag träffar alldeles för sällan.Den andra, den kom från mina fina föräldrar, som jag träffar nästa helg.Sommarvärme under markisens skugga, med prosecco i glaset. Vad mer kan man önska sig?En Londonresa i oktober, med boende på fantastiska St. Pancas Renaissance Hotel? Det var mer än jag någonsin föreställt mig som fyrtioårspresent. 

Att resan dessutom sammanfaller med London Restaurant Festival - det måste väl nästan vara ödet som styrt?


Trevlig helg, önskar jag er alla!

3 kommentarer:

  1. Stort grattis!!! Låter härligt med resan till London.

    SvaraRadera
  2. Massa, massa grattis i efterskott!!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...