måndag 14 oktober 2013

Mer om mig och Matbloggspriset

Den snygga bilden är skapad av Christopher Anderton, som ju är en av grundarna till Matbloggspriset. Bilden ska smickrande nog föreställa mig. Jag är hedrad.

Jag borde bloggat om min grymma kantarellsoppa med sherry eller den fantastiskt goda äppel-crème brulée jag fick till i lördags. Det får bli en annan kväll. Men - om ni vill kan ni gå in här och läsa om min roll i juryn som tar fram Matbloggspriset 2013. Också ett kvällsnöje, inte sant?

2 kommentarer:

  1. Jag skall plocka fram bilden som jag använt som mall. Du kommer se likheten :)

    SvaraRadera
  2. Peculiar article, exactly what I wanted to
    find.

    Feel free to visit my webpage :: testosterone natural Supplements

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...