Den som fyller år måste få bestämma vad som skall ätas till middag - så är det bara. Under förutsättning att födelsedagsbarnet har mål i mun, och någon sorts uppfattning om vad som är god mat.
I slutet av grillsäsongen förra sommaren prövade vi lite försiktigt att grilla lammstek, och resultatet föll så väl ut att jag sedan dess ofta drömmer och fantiserar om stora köttstycken på grillen.
Som tillbehör serverades till entrecôten serverades grillad sparris och ugnsstekta kvisttomater. För den som så önskade fanns även klyftpotatis.
 Fonterutoli  (nr 32229) var ett mycket bra val av vin. Det fick oss att sucka och oja oss, och bättre än så blir det knappast. Jag är så glad över att grillsäsongen är över oss igen!
Jamen grattis till födelsedagsbarnet!
SvaraRaderaDet låter som ett ypperligt kalas.
Må så gott/Mimmi
Ser härligt gott ut! Trevlig första maj! Hälsningar Systrarna yster
SvaraRaderaDu fyller väl inte år än???
SvaraRaderaKul att du skrev om grillning av hela bitar! Precis vad jag behövde! Tusen tack för fina råd!
KRAM! //AnnaKarin
Mimmi: Min köre man var nöjd med sitt val av mat, och så var även jag!
SvaraRaderaSystrarna Yster: det var längesedan! Jag har varit så dålig på att läsa andra matbloggar bra länge. Hoppas ni hade en härlig helg!
AnnaKarin: Nejdå...men A fyllde år 25 april. Altid kul att kunna vara till nytta! Kram!