tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post9084689749459261563..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Två gånger fläskläggUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-17049029774683402242016-12-15T22:02:31.566+01:002016-12-15T22:02:31.566+01:00Hej! Jag vill minnas (det var ju ett ar år sedan) ...Hej! Jag vill minnas (det var ju ett ar år sedan) att jag körde den i CrockPot, altså i en slow cooker, på lägsta effekten. Det går även att laga i ugn om man har en ugn som hålet jämn, låg temperatur, viket inte är en självklarhet. Kan inte ge några exakta uppgifter om det dock. Men, kan gissa på 90-100 grader i 8-10 timmar? Lycka till!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-45421375522789905432016-12-15T21:22:12.445+01:002016-12-15T21:22:12.445+01:00Temperatur på första långkoket? I ugn eller på spi...Temperatur på första långkoket? I ugn eller på spisen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-21425162378984990202012-03-10T13:23:14.080+01:002012-03-10T13:23:14.080+01:00Matarkivet: Härligt! Klart att du ska köpa fläsklä...Matarkivet: Härligt! Klart att du ska köpa fläsklägg. Kul att kunna inspirera - nu känner jag mig lite nöjd ;-).Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-25975071963250729582012-03-10T02:43:55.962+01:002012-03-10T02:43:55.962+01:00Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-42503603053628438912012-03-05T18:50:46.022+01:002012-03-05T18:50:46.022+01:00Jag har funderat på att köpa fläsklägg (vill testa...Jag har funderat på att köpa fläsklägg (vill testa alla styckdetaljer och lägg är dessutom galet billigt) men visste inte hur jag skulle laga till den. Men med denna inspiration vet jag att jag kommer att härmas! :) Tack Annika, den låter ljuvlig.Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.com