tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post9072489781464506917..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Kycklingfrikassé med vitt vin, dijonsenap och dragonUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-16015243028665138322015-12-16T18:58:03.814+01:002015-12-16T18:58:03.814+01:00Hamnar alltid här när jag ska tillaga ditt fantast...Hamnar alltid här när jag ska tillaga ditt fantastiska kycklingrecept. En favorit i vårt hushåll. Tack! Malenahttp://www.ramslökbymalena.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-29371831919264314792010-01-20T15:47:15.791+01:002010-01-20T15:47:15.791+01:00Smaskigt;))
Jag kommer ofta in och kikar pa din b...Smaskigt;)) <br />Jag kommer ofta in och kikar pa din blogg, jatte fin och tack for alla bra recepter;)Nenazhttp://nenazrecipe.altervista.orgnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-42064348698918980212010-01-19T07:14:43.118+01:002010-01-19T07:14:43.118+01:00Lena C: Så roligt! Tack för att du återkommer och ...Lena C: Så roligt! Tack för att du återkommer och berättar, sådant gör mig så glad. Jag kan bara hålla med om att den dressade brysselkålen är ljuvlig. Den har jag till och med lyckats frälsa brusselkålshatare med! Skulle kunna äta den varje dag. Vi är bara tre i familjen som uppskattar den, men då får vi ju desto mer :).Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-13649489474905222442010-01-17T19:11:04.019+01:002010-01-17T19:11:04.019+01:00Mycket gott- detta blev vår fredags-middag och all...Mycket gott- detta blev vår fredags-middag och alla åt tills sista lilla såssnutten var slut :-)<br />Måste också tacka för tipset om "dressade brysselkålen" som jag tyckte var så fantastiskt god att jag har serveratden till (nästan) samtliga bjudningar i julhelgen...tur att man har haft olika gäster hemma, familjen börjar dock lessna lite, men jag skulle lätt kunna fortsätta ett tag till :-)<br /><br />Lena CAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-46058095769293921832010-01-15T21:43:26.715+01:002010-01-15T21:43:26.715+01:00Fröken Dill: Jo, det blir väldigt färglöst, men de...Fröken Dill: Jo, det blir väldigt färglöst, men det är så gott att jag glatt står ut med det!<br /><br />Mikaela: Man får la änna göra det ;).Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-82015978937573565752010-01-15T15:49:53.425+01:002010-01-15T15:49:53.425+01:00Helt riktigt, comfort food och bekväm mat är sanne...Helt riktigt, comfort food och bekväm mat är sannerligen två olika saker. har inge bra ord för comfort food på svenska dock, men det får man la leva med. :)<br /><br />trevlig helg!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-84470283082015971892010-01-15T07:48:53.297+01:002010-01-15T07:48:53.297+01:00Jag lagar sällan frikasseer och tror det beror på ...Jag lagar sällan frikasseer och tror det beror på att de lätt blir lite tråkiga, utseendemässigt. Men denna låter verkligen sååå god. Dijonsenap och dragon, mums!<br />Tycker fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.com