tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post8809360103487355381..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Hel, ugnsbakad röding med fänkål, purjo och dillUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-10419638504260763032010-10-04T23:18:02.278+02:002010-10-04T23:18:02.278+02:00John: Kul att kunna inspirera! Det är ju det jag h...John: Kul att kunna inspirera! Det är ju det jag hoppas på när jag bloggar. Tack för det fina berömmet!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-54722216517275609522010-10-02T16:43:33.268+02:002010-10-02T16:43:33.268+02:00Nu lagas det röding här, men det var nog bara ugns...Nu lagas det röding här, men det var nog bara ugnstemperaturen som blev kvar från ditt recept. Hur som helst: jag uppskattar verkligen din matblogg och återkommer till den hela tiden. Tack!Jonnhttp://www.benshi.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-61887876896382547322009-08-30T20:50:58.800+02:002009-08-30T20:50:58.800+02:00Rebecca: Jag har blivit helt såld på röding. Och r...Rebecca: Jag har blivit helt såld på röding. Och rent allmänt rätt så trött på lax (men undantagen fins, givetvis). Ska bli kul att se vad du hittar på!<br />Fotokurs låter verkligen kul. Lite avubdsjuk är jag allt ;).<br /><br />Anna B: Jag har alltid gillat fisk, men sedan jag flyttade till Stockholm för nio år sedan sjönk fiskkonsumtionen drastiskt. Nu har vi tagit oss i kragen och har som målsättning att äta fisk minst två dagar i veckan, oftast tisdagar och torsdagar.<br />Ja, givetvis måste familjen anpassa sig efter bloggen, fattas bara anat!<br /><br />Elin: Ja, när jag tittar på mina bilder från förra hösten ,tagna med en sämre kamera och i kvällsljus, så blir jag nästan gråtfärdig. <br />Bloggbilderna följer så att säga årstidernas växlingar - fast på ett väldigt trist sätt :(.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-39323705744451599712009-08-29T10:47:41.946+02:002009-08-29T10:47:41.946+02:00Det syns väldigt väl vilken årstid det är på min m...Det syns väldigt väl vilken årstid det är på min matbloggsbilder. Ett tips som kanske kan funka: ibland har jag knäppt kort på dagen-efter-resterna i dagsljus när det har varit mörka vinterkvällar, ja om man nu hinner då. <br /><br />Och som extra krångel, så är vår lampa över matbordet i rött plexiglas, så den ger ett oranget skimmer på alla bilder på kvällen. Lite retsamt...Elinhttp://www.ragazze.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-75575231648961732072009-08-29T08:59:05.016+02:002009-08-29T08:59:05.016+02:00Vad du är duktig på att äta fisk, Annika! Skrattad...Vad du är duktig på att äta fisk, Annika! Skrattade lite åt det gemensamma dagsljusproblemet. Min kålpudding blev verkligen suddig häromdagen. Våra stackars familjen får väl börja äta middag klockan fyra alt uppvärmt ;-)Anna Bhttp://www.skafferiet.taffel.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-14312896210516776402009-08-29T08:17:24.859+02:002009-08-29T08:17:24.859+02:00Det var längesen jag lagade röding. Ska nog ge ta ...Det var längesen jag lagade röding. Ska nog ge ta och vidareutveckla ditt recept (eftersom jag inte kan följa någons recept till punkt o pricka).<br /><br />Angående att fota så håller jag med. Förhoppningsvis lär jag mig något på fotokursen i höst, men det kommer hinna vara många mörka kvällar innan den börjar i november :(.Rebeccahttps://www.blogger.com/profile/04783479369832976010noreply@blogger.com