tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post8670205954155865366..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Saffransbrytbulle med fyllning av mandel, farin och vaniljUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-57183635402823221472015-12-15T21:39:35.526+01:002015-12-15T21:39:35.526+01:0010 dl mjöl, cirka 1kg? Vilka siffra stämmer?
10 d...10 dl mjöl, cirka 1kg? Vilka siffra stämmer? <br />10 dl vetemjöl väger vanligen cirka 600 gr..<br />1 kg vetemjöl å andra sidan cirka cirka 16 dl.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-40421134318768365852011-12-12T22:02:16.784+01:002011-12-12T22:02:16.784+01:00Matarkivet: Du måste absolut pröva! Men, min erfar...Matarkivet: Du måste absolut pröva! Men, min erfarenhet är som sagt blandad. Det går helt klart utmärkt med bröddegar, medan söta och tunga bulldegar kräver ett något långsammare handhavande ;-).Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-60317865724248136972011-12-12T12:11:07.279+01:002011-12-12T12:11:07.279+01:00Ser så gott ut! Kalljäsning ska jag börja med nu n...Ser så gott ut! Kalljäsning ska jag börja med nu när jag har större kyl! :)Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-73381468833153727922011-12-10T11:19:53.606+01:002011-12-10T11:19:53.606+01:00Hovkonditorn: Visst är det så? Tycker bara man får...Hovkonditorn: Visst är det så? Tycker bara man får tänka sig för lite extra när man kalljäser, i synnerhet när det handlar om söta, tunga degar som denna. De måste få "vakna" innan man skjutsar in dm i ugnen.<br /><br />Renée: Jag skyndar genast dit och rättar. Tack! Rillettes kan kanske sägas vara släkt på avstånd med pulled pork, men tillreds annorlunda och äts mer som smörgås pålägg.<br /><br />Ellen: Tack, det uppskattas! Nu är det ändrat.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-21670315236791481302011-12-10T11:16:11.859+01:002011-12-10T11:16:11.859+01:00Eftersom du nu bad om att vi skulle uppmärksamma f...Eftersom du nu bad om att vi skulle uppmärksamma fel: det blev visst en futuristiskt rillete ;)<br /> "I dag för ett år sedan, den tionde december 2010, bloggade jag om adventsrillette anno 2011."Ellenhttp://pannanochpennan.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-2113076327115048762011-12-10T10:13:04.430+01:002011-12-10T10:13:04.430+01:00Eftersom jag är en, för året, ny läsare följer jag...Eftersom jag är en, för året, ny läsare följer jag dina julkalenderslänkar varje dag. Men är också lite "yrkesskadad" ... så länken som är den 7e 2010 fungerar inte alls. Rillette låter jättegott! Påminner om pulled pork?Renéenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-7174787802464513722011-12-10T06:28:21.156+01:002011-12-10T06:28:21.156+01:00Låter mumsigt! Och just kalljästa bullar får en me...Låter mumsigt! Och just kalljästa bullar får en mera djupare och god smak!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.com