tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post8584150316891048184..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Grillad rostbiff i skivor (med rub, baste och resting oil) Unknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-62783938751794387132015-12-30T20:18:34.002+01:002015-12-30T20:18:34.002+01:00Hej, Vad serverade ni till detta (förutom bearnais...Hej, Vad serverade ni till detta (förutom bearnaisen)? Tycker att det är svårt att kombinera när det är så här mycket vitlök (och så fantastiskt gott kött :-))/Karin Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-20064484505456319852013-06-20T23:02:38.242+02:002013-06-20T23:02:38.242+02:00Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-12485254133632631472012-08-03T22:41:17.874+02:002012-08-03T22:41:17.874+02:00Sébastien: Brödet är, tro det eller ej, från Marti...Sébastien: Brödet är, tro det eller ej, från Martin Olsson. Vi är utan ugn sedan mars (har haft för mycket annat att stå i), och vår lokala ICA är lika trist med bröd som med kött, tyvärr :-(<br /><br />Sara: Kul att ni gillar dem! De är en av våra absoluta favoriter!<br /><br />Daniel: Synd att den är slut :-(. Fantastisk bok. Kul att vi kunnat inspirera dig!<br /><br />Mari: Fantastiskt kul! Jag vidarebefordrade detta till min man, som ju är den som ska ta åt sig äran, och han blev stolt och glad. Tack för att du tog dig tiden att berätta!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-63955935267949863322012-08-03T19:46:21.903+02:002012-08-03T19:46:21.903+02:00Fredagshälsningar från mig, maken, dottern och poj...Fredagshälsningar från mig, maken, dottern och pojkvän - samfällt omdöme är att det här är det godaste vi ätit i sommar! Och det bästa av allt är att det finns kvar till en steak sandwich till lunch i morgon. fullträff!!!Marinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-37369640276756614452012-08-02T09:22:05.599+02:002012-08-02T09:22:05.599+02:00Ett recept av Adam Perry Lang är alltid värt att p...Ett recept av Adam Perry Lang är alltid värt att prova. Efter att ha läst din blogg så kollade jag upp hans hemsida samt köpte boken BBQ 25. Det har verkligen förgyllt vår grillsommar! Tyvärr så verkar serious barbecue vara slutsåld överallt :-( <br /><br />/DanielDanielnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-33607545456651286832012-08-01T18:38:38.917+02:002012-08-01T18:38:38.917+02:00Låter underbart. Vi åt dina/era fajitas igår och d...Låter underbart. Vi åt dina/era fajitas igår och det var väl värt olika moment och ingredienser. Tack för att du bloggar! <br />/SaraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-47740229613495585962012-08-01T17:15:34.398+02:002012-08-01T17:15:34.398+02:00Brödet ser gott ut med, vart kommer den ifrån?
Ja...Brödet ser gott ut med, vart kommer den ifrån? <br />Jag känner igen det där med att man tappar lust när man stå framför kötthyllorna!sebastien Boudethttps://www.blogger.com/profile/01780892072303721382noreply@blogger.com