tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post8522358569378087049..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Dagens lunch: snabb-Nicoise i sommarhettanUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-11014763715338590042009-07-02T21:03:14.754+02:002009-07-02T21:03:14.754+02:00Stefan: Jag älskar sardeller. Skrev ett tillägg i ...Stefan: Jag älskar sardeller. Skrev ett tillägg i inlägget!<br />Låter som ett härligt matminne.<br /><br />Lisa: Det är ju en galet god sallad!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-7402293378067770482009-07-02T16:20:48.498+02:002009-07-02T16:20:48.498+02:00är extremt svag får nicoise. tonfisk och massa oli...är extremt svag får nicoise. tonfisk och massa olivolja, mmm....perfekt alltihop.Lisahttps://www.blogger.com/profile/06274855604149695350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-34806032580627469022009-07-02T11:15:19.674+02:002009-07-02T11:15:19.674+02:00Jag skulle precis till att säga: "Monteringen...Jag skulle precis till att säga: "Monteringen" av denna Niçoise är precis i min smak. Krämig men inte lös äggula (vilket jag ju sällan lyckas med), o.s.v. Men så ser jag att det saknas sardeller?! Tycker du inte om sardeller? <br />Den godaste N åt jag som lunch, i skuggan under ett parasoll i Biôt en ökenhet dag. Eftersom vi skulle vandra i området åtskilliga timmar så fick vi ett immigt glas vitt vin till. Ohhhh.......Stefanhttps://www.blogger.com/profile/02271315990760405206noreply@blogger.com