tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post7656066144268851666..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Bästa böngrytanUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-6636649402043419332008-10-31T20:32:00.000+01:002008-10-31T20:32:00.000+01:00chall: Det finns inget som kan vara så äckligt som...chall: Det finns inget som kan vara så äckligt som baljväxter på "fel" sätt. Och så kan de samtiudigt vara så goda! Märkligt.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-73631516224856772652008-10-31T20:20:00.000+01:002008-10-31T20:20:00.000+01:00Tänk, det dröjde länge innna njag kunde återuppta ...Tänk, det dröjde länge innna njag kunde återuppta linser som mina föräldrar envisades med att äta när jag var liten. Det var billigt och mättade antar jag?!<BR/><BR/>Sen under min universitetstid försökte jag gilla linser, för det var billigt och mättade, men jag kan nästan inte äta det... undantaget är linssoppa på indiska krogar - den gillar jag.<BR/><BR/>Bönor och jag har en bättre relation, fast svart bönor är svårt... och kidneybönor måste marineras lite. Men med vinäger och olja brukar det mesta bli gott :)challhttps://www.blogger.com/profile/10421219663804628119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-24069449594520708552008-10-29T09:15:00.000+01:002008-10-29T09:15:00.000+01:00Ja, man blir tvingad att komma på saker, både på g...Ja, man blir tvingad att komma på saker, både på gott och ont. Ibland tar det stopp och då tänker jag att jag skulle ta en vecka/månad helt utan krav och bara laga gamla godingar. Men det kommer nog inte att hända... ;)fruktsalladhttps://www.blogger.com/profile/18430058162393697475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-71201832593823206592008-10-29T08:16:00.000+01:002008-10-29T08:16:00.000+01:00Fruktsallad: Tack så mycket, jag blir jätteglad av...Fruktsallad: Tack så mycket, jag blir jätteglad av att få en så fin komplimang! Jag skille önska att jag kunde utveckla mig lite vad gäller fotograferandet, men har inte tid med det just nu...läste inne hos dig att du haft lite svårt med inspirationen. Jag vet hur det känns. Bloggen "tvingar" mig att komma på saker, som tur är!<BR/><BR/>Jessica: Jag lägger gärna ut ett recept på kuvertbröd. Eller så kan jag maila dig. Hur snart behöver du det? Och hur mycket jobb vill du lägga ned? Jag har både enkla små bullar och fina små gifflar som kan fyllas med något gott - fast, de senare tar förstås lite mer tid...Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-89909955934556645692008-10-29T08:05:00.000+01:002008-10-29T08:05:00.000+01:00Ikväll ska jag göra dina chocolate chip med barnen...Ikväll ska jag göra dina chocolate chip med barnen. Mmm. ser fram emot det. Du har inget bra tips på recept till kuvertbröd. Vi ska ha fest på lördag, :-), och vill bjuda på lite plockmat.<BR/><BR/>KramAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-85101284998264052742008-10-28T22:16:00.000+01:002008-10-28T22:16:00.000+01:00Åh, allt du gör ser så himla gott ut! *suckar* Jag...Åh, allt du gör ser så himla gott ut! *suckar* Jag kopierar och sparar!fruktsalladhttps://www.blogger.com/profile/18430058162393697475noreply@blogger.com