tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post7587951076130711700..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Lammköttbullar och smörbönor i tomatsåsUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-24485425836932418252010-05-12T20:02:06.084+02:002010-05-12T20:02:06.084+02:00var har du köpt smörbönorna nånstans.var har du köpt smörbönorna nånstans.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-42233868622526532092009-01-21T17:55:00.000+01:002009-01-21T17:55:00.000+01:00Karin: Det var jättegott. Även mycket populärt i f...Karin: Det var jättegott. Även mycket populärt i finhackad form - dvs som mat till en niomånaders bebis (med pasta och utan bönor, dock).<BR/>25 kr!!! Ja, hade jag haft tillgång till fina, solmogna tomater, så vet jag ju var jag hade valt . Mutti i all ära, men det är klart att färska regerar.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-29948790012929796932009-01-21T09:54:00.000+01:002009-01-21T09:54:00.000+01:00Mmm, låter gott, bra variant på de gamla vanliga k...Mmm, låter gott, bra variant på de gamla vanliga köttbullarna. På tal om Mutti så såg jag en liten burk på min lokala affär - kostade mer än 25 kr! Tror att det blir billigare för mig att använda mig av färska tomater.Karinhttps://www.blogger.com/profile/00831996372261644906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-26953726945791766162009-01-21T08:30:00.000+01:002009-01-21T08:30:00.000+01:00Fröken Dill: Och det har J alldeles rätt i! För ör...Fröken Dill: Och det har J alldeles rätt i! <BR/>För örvigt tycker jag att Mutti borde sponsra mig, så mycket som jag har skrivit om dem och länkat till dem ;).Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-17870682849891100562009-01-21T07:15:00.000+01:002009-01-21T07:15:00.000+01:00Kul, vi brukar också göra tomatsås på en kombo av ...Kul, vi brukar också göra tomatsås på en kombo av konserverade cocktailtomater och krossade. Helst Mutti såklart. De är bäst!<BR/>J har lärt mig att det blir jättegott med lite röd balsamvinäger i tomatsåsen.<BR/><BR/>Hälsningar från fröken DillAnonymousnoreply@blogger.com