tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post7362757836786769867..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Rökt makrill, och krämig potatissallad med grovmald senap, äpple, purjolök och honungUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-89514320220570314562009-08-16T21:48:37.515+02:002009-08-16T21:48:37.515+02:00Anna: Och själv vet jag inte om jag någonsin ätit ...Anna: Och själv vet jag inte om jag någonsin ätit rökt böckling! Måste absolut pröva vid tillfälle.<br />Kul att du ska äta "min" (eller snarare din) röding!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-84471740289917705212009-08-16T17:08:29.821+02:002009-08-16T17:08:29.821+02:00Jag åt nästan samma sak för någon vecka sen, fast ...Jag åt nästan samma sak för någon vecka sen, fast rökt böckling med krämig potatissallad! Bland det godaste jag vet! Jag har faktiskt aldrig ätit rökt makrill, men all rökt fisk jag smakat hittills (inklusive ål9 har varit supergott) så det bör nog testas! Om du inte har testat rökt böckling så är det något jag verkligen rekommenderar!! Imorgon ska jag göra en variant på din ugnsbakade röding med färskpotatis som du bloggade om i början av augusti :)Annahttp://dewdropia.blogg.senoreply@blogger.com