tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post6952994641735318016..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Paté/pastej/terrin, eller vad jag nu ska kalla det hela Unknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-43764883949279752952009-12-22T16:29:12.625+01:002009-12-22T16:29:12.625+01:00Wow, blir sugen på att göra, men undrar om jag någ...Wow, blir sugen på att göra, men undrar om jag någonsin kommer kunna sätta i mig en hel själv. Hur länge håller den egentligen? Och blir det liksom som leverpastej man köper, dvs passande som smörgåspålägg och på jultallriken eller...? Vi har ingen frysmöjlighet i sthlm nämligen, därav denna vånda. ;)Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-6531790691158824462009-12-21T15:39:42.049+01:002009-12-21T15:39:42.049+01:00Kristin: Jag förstår precis vad du menar. Och jag ...Kristin: Jag förstår precis vad du menar. Och jag är lite nojig, för tänk om min paté inte smakar så bra som jag tror att den ska smaka?<br /><br />Anna B: Det är ett super-recept, som förtjänar att uppmärksammas på nytt. Dessutom var det ju genom det receptet som jag "upptäckte" dig!<br /><br />Fröken Dill: Viltpaté låter ju grymt gott! <br /><br />Sofia: Mer paté åt folket! Vd dtomten kommer med, det vete sjutton. Jag tror han har glömt bort mig i år.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-65752786115584586102009-12-20T19:19:19.454+01:002009-12-20T19:19:19.454+01:00Patén verkar riktigt god! Vi gjorde pastej förra h...Patén verkar riktigt god! Vi gjorde pastej förra helgen. mmm gott. <br /><br />Pastejformen verkar underbar. Hoppas tomten tar emot sistaminuten önskningar...Chezsofiahttp://www.chezsofia.bloggsida.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-83916579125833476462009-12-20T08:25:25.769+01:002009-12-20T08:25:25.769+01:00Vilken god paté!
Här lutar det åt att vi tänker la...Vilken god paté!<br />Här lutar det åt att vi tänker laga italiensk viltpaté om det nu går att få tag i råvarorna.<br />http://taffel.se/recept/italiensk-viltpate<br />Skönt att vara ledig några dagar innan julafton och vilket fantastiskt juligt väder!<br />Hälsar fröken DillFröken Dillhttp://www.frkdill.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-25727424952354200932009-12-19T20:36:01.069+01:002009-12-19T20:36:01.069+01:00Annika, vad rar du är! Jag är jätteglad att du tyc...Annika, vad rar du är! Jag är jätteglad att du tyckte så mycket om såsen, det blir extra kul att skriva fler recept med sådan feedback! En sådan där form skulle jag också vilja ha (brukar låna grannens) Måste svänga ihop en paté till nyår. Med murklor, har jag tänkt, eftersom min snälla farbror gav mig en hel påse torkade.Anna Bhttp://www.skafferiet.taffel.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-40243158973927245002009-12-19T01:50:14.683+01:002009-12-19T01:50:14.683+01:00Jag åt julbord på Djuret igår där bla en (gris)lev...Jag åt julbord på Djuret igår där bla en (gris)leverpastej ingick och den var smakrik må du tro och riktigt fet i smaken. Jag älskar leverpastej på bröd med saltgurka eller cumberland men att få den bara som den är utan bröd och något riktigt sötsyrligt som skär igenom smaken, nä då blir jag ett kinkigt barn igen.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16271070144024204112noreply@blogger.com