tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post6898788210567869518..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Provkörning med mersmakUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-28790812173249860132012-08-21T12:18:39.108+02:002012-08-21T12:18:39.108+02:00Jag gör min glass i en Philipsmaskin och är hittil...Jag gör min glass i en Philipsmaskin och är hittills väldigt nöjd. Men jag går ändå och undrar om jag inte skulle ha köpt glasstillsatsen till min Kitchen Aid ändå. Nu vet jag att får bli en sån, den dagen då min nuvarande glassmaskin ger upp. <br />Men måste hela bunken ligga i frysen före? Jag har rätt så begränsat med frysutrymme...<br /><br />/Sara WWSara Wittemyr Wiberghttps://www.blogger.com/profile/02905101451757378030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-78018105107265323952012-08-19T15:29:43.813+02:002012-08-19T15:29:43.813+02:00andersj: Jag hade en Philips, som vi slet ut. Seda...andersj: Jag hade en Philips, som vi slet ut. Sedan skaffade jag en Krups, som den här fast äldre modell, enklare och utan display:<br />http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=9960667&ref=section&fb_source=message<br /><br />Jag har själv inte märkt någon skillnad med glukossirap. För mig blir det bäst om jag har tid att låta smeten stå i kylskåp över natten, svälla, och bli riktigt kall. <br /><br />Spännande länk!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-86319341949406160132012-08-19T12:20:28.753+02:002012-08-19T12:20:28.753+02:00Synd att det inte finns något sånt till min Electr...Synd att det inte finns något sånt till min Electrolux Assistent...<br /><br />Vad hade du för glassmaskin tidigare? Själv har jag en Philips HR2304 som jag tycker funkar ok. <br />http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=98691<br /><br />Riktigt bra blev glassen när jag började byta ut lite socker mot glukossirap (Dansukker) samt frysa in en del av smeten som sedan blandas ner i resten av den kylda glassmeten (blir ca -1 grader). <br />Det tipset fick jag från Americas Test Kitchen:<br />http://www.americastestkitchen.com/recipes/detail.php?docid=30526andersjnoreply@blogger.com