tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post6860643397818869902..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Preliminär nyårsmenyUnknownnoreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-19270518463496005422010-01-03T19:09:36.608+01:002010-01-03T19:09:36.608+01:00CrimsonAnna: Ett lugnt nyår med tid för reflektion...CrimsonAnna: Ett lugnt nyår med tid för reflektion är inte fel. Det har även jag valt tidigare. Hoppas ditt 2010 blir fullt av goda måltider!<br /><br />Mikaela: God fortsättning, och tack!<br /><br />Nadja: detsamma önskar jag er!<br /><br />Åsa: Vilken komplimang! Tänk, att experimentet som resulterade i de små kakorna skulle bli så lyckat.<br />Önskar dig ett härligt 2010. Själv är jag glad att vi har ett helt år på oss att förbereda nästa nyår ;).<br /><br />Ett litet skafferi: Tack ska du ha - det var fantastiskt!<br /><br />Husmodern: Vid det här laget har du förhoppningsvis fått ditt lystmäte ;)!<br /><br />Annika: Jag blev verkligen jättebesviken på sillen. Men, som sagt, jag kunde med gott samvete skylla ifrån mig. Klen tröst, men ändå. <br /><br />Anna B: Tack detsamma!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-30983910370793988072010-01-02T20:46:05.360+01:002010-01-02T20:46:05.360+01:00Lite sent, men gott nytt år (och god fortsättning ...Lite sent, men gott nytt år (och god fortsättning på det nya)Anna Bhttp://www.skafferiet.taffel.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-36260204918777285792010-01-02T16:53:01.303+01:002010-01-02T16:53:01.303+01:00Hej och tack för i år! Ser fram mot 2010 tillsamma...Hej och tack för i år! Ser fram mot 2010 tillsammans med dina recept. Blev lite "glad" när du berättade om ditt bottennapp vad gäller senapssillen. Gjorde nämligen den själv efter ditt recept... - och nu förstår jag. Tack för att du skrev om det. Må så gott//AnnikaAnnikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-28321815086451060702010-01-02T12:28:17.293+01:002010-01-02T12:28:17.293+01:00Nä, nu har jag väntat länge! Bilder! Bilder!Nä, nu har jag väntat länge! Bilder! Bilder!Husmodernhttps://www.blogger.com/profile/03826662030117588246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-19759728159783162162010-01-02T00:11:05.874+01:002010-01-02T00:11:05.874+01:00Mmmm gud det låter gott. :DMmmm gud det låter gott. :DEtt litet skafferi.https://www.blogger.com/profile/07238073889338497255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-36988323556448693452010-01-01T13:23:56.422+01:002010-01-01T13:23:56.422+01:00Oj oj oj! Hur ska ni toppa denna meny - nästa år? ...Oj oj oj! Hur ska ni toppa denna meny - nästa år? ;-) <br />Hoppas det smakade gott och ni hann fira 12-slaget efter maten och inte mitt i. <br />Jag bjöd på "dina" saffranskakor som fick med beröm godkänt. En sa t o m att det var den godaste kakan hon någonsin smakat! <br />Önskar dig ett gott nytt år med mera gott och matlagning som förgyller vardagen. <br />Kram/åsaÅsahttps://www.blogger.com/profile/13180214708975848360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-39303697042688925992010-01-01T12:16:30.870+01:002010-01-01T12:16:30.870+01:00önskar dig och din familj en ritkigt god fortsättn...önskar dig och din familj en ritkigt god fortsättning på det nya åretI Nadjas kökhttp://www.nadjaskitchen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-43389203725256888972009-12-31T18:19:47.163+01:002009-12-31T18:19:47.163+01:00Gott nytt, fantastisk meny!Gott nytt, fantastisk meny!Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-14350570669270412242009-12-31T07:27:56.464+01:002009-12-31T07:27:56.464+01:00Det lät väldigt fint-jag kör en lugn middag hemma ...Det lät väldigt fint-jag kör en lugn middag hemma i år. Som jag ser det så är 2010 fullt av tillfällen att bjuda människor på middag.CrimsonAnnahttps://www.blogger.com/profile/11043909999314559365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-32391480193730336002009-12-30T23:05:39.054+01:002009-12-30T23:05:39.054+01:00Sofia: Tackar! Vi hoppas kunna topa förra årets me...Sofia: Tackar! Vi hoppas kunna topa förra årets meny. Hummer hör ju onekligen yårety till. Ser fram emot att läsa om er nyårsmeny!<br /><br />SKROT design: Bklagar, inbjudningskortet måste ha kommit bort ;). Mina erfarenheter av grynig glass är begränsade, men det jag kan minnas är första gången jag lagade chokladglass, coh använde choklad med för låg kakaohalt. Har inte upplevt problemet med vit choklad, vilket ju inte stärker tesen med kakaogalten, men troligtvis har det något med fetthalten att göra?<br />Jag tror att man kanske måste vara extra försiktig - först sjuda glassmeten, sedan varsamt vispa ned den smölta chokladen? Återkommer om jag kommer på något mer!<br /><br />Fröken Dill: Er meny såg ju strålande ut, och levande humrar låter som pricken över i:et! Modigt.<br /><br />Lyxpiraya: Ense, som så ofta. Gott nytt år till dig med!<br /><br />Filippa: Ännu en inbjudan som kommit bport med posten ;)!<br />Det är roligt att mina glass-experiment är intressanta för dler än mig själv. Det dyker upp nya saker hela tiden, tycker jag.<br /><br />Pytte: Med så insiprerande recept kan det ju inte gå fel! Kram till dig/er!<br /><br />Husmodern: Roligt att så många gillar vårt upplägg. Men det är ju inte det minsta synd om dig - ska du inte få smaka på Lisa FW's skapelser? Gott Nytt!<br /><br />NILMA: Vilken ära! Tack för nomineringen.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-6011104778282070602009-12-30T20:52:50.023+01:002009-12-30T20:52:50.023+01:00Hejsan!
Du är nominerad till "Årets matblogg&...Hejsan!<br />Du är nominerad till "Årets matblogg" i min blogg. Röstningen pågår till imorgon 23.59 så skynda dig att samla röster! :)<br /><br />Ha en fortsatt trevlig kväll!N I L M Ahttp://nilma.myshowroom.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-6831012779181536752009-12-30T17:34:38.400+01:002009-12-30T17:34:38.400+01:00Jäklar i min lilla låda, vad ambitiöst! Jag vill o...Jäklar i min lilla låda, vad ambitiöst! Jag vill också ha inbjudan nästa år...<br />Gott Nytt!Husmodernhttps://www.blogger.com/profile/03826662030117588246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-16465467760491202232009-12-30T12:13:17.097+01:002009-12-30T12:13:17.097+01:00Oj, vilken ära att få vara med och inspirera till ...Oj, vilken ära att få vara med och inspirera till din nyårsmiddag! Hoppas att den blir riktigt, riktigt lyckad (måste ju bli det med Moet till?!) och att det nya året blir fantastiskt!<br /><br />Kram!Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-5237250063263977452009-12-30T10:38:41.735+01:002009-12-30T10:38:41.735+01:00Jag konstaterar också att jag står utan inbjudan -...Jag konstaterar också att jag står utan inbjudan - kan erbjuda mig att diska ? *ler* <br /><br />Måste också tacka för alla glassrecept. Och detaljer. Ovärderliga när man experimenterar med glassmaskinen :-)<br /><br />Gott Nytt år ! Och inte minst gott slut !Filippahttps://www.blogger.com/profile/13012992513077772657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-78360152565626550422009-12-30T08:39:19.246+01:002009-12-30T08:39:19.246+01:00Jag är likadan ..klassiska smaker på nyår vill jag...Jag är likadan ..klassiska smaker på nyår vill jag ha och intet nydananade tjafs :) <br /><br />Gott Nytt År på dig !Livet på den mörka sidanhttps://www.blogger.com/profile/00470100294240218169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-67763919624482969402009-12-30T07:49:59.183+01:002009-12-30T07:49:59.183+01:00Mums det låter gott. Nu börjar även mina planer kl...Mums det låter gott. Nu börjar även mina planer klarna. Jag har beställt levande humrar för att koka själv. Hoppas kunna hämta de tillfälliga husdjuren idag!<br />Hälsar DillenFröken Dillhttp://www.frkdill.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-14183981171189376692009-12-30T07:49:48.571+01:002009-12-30T07:49:48.571+01:00Läser och kan konstatera att du glömt att skicka i...Läser och kan konstatera att du glömt att skicka inbjudan till oss. Vi kommer väldigt gärna ;)<br /><br />Jag har testat en del av dina glassrecept och är jättetacksam för att du delar med dig av dessa gooooda glassar. Har dock en fråga. Ibland när jag gör glass så blir den lite "mjölig" i konsistensen. Upplevde detta första gången då jag hade vit choklad i och trodde då att det berodde på just chokladen. Nu har jag en omgång gräddglass i maskinen och tyvärr så har även denna blivit lite mjölig. Vad kan jag göra för fel? När jag sjöd smeten över vattenbad så upplevde jag att det nästan klumpade sig lite, men temperaturen var knappa 80 grader. Kan det ha något med det att göra ändå?Villa Nystugahttps://www.blogger.com/profile/16106389780874345733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-10254580548891117902009-12-30T07:29:47.200+01:002009-12-30T07:29:47.200+01:00Låter som att ni får en strålande nyårsmiddag!
Ja...Låter som att ni får en strålande nyårsmiddag! <br />Jag kan hålla med att skaldjur är givet på nyår. Jag har väldigt svårt att avstå hummer till nyår. Vi är ännu inte färdigplanerade för morgondagen så jag låter mig inspireas av menyn!<br /><br />Gott nytt år!Chezsofiahttp://www.chezsofia.bloggsida.senoreply@blogger.com