tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post5911183395553377650..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Långlagad lammrygg med flageoletbönorUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-72251974358736462062010-10-07T20:32:34.506+02:002010-10-07T20:32:34.506+02:00Erika: Länken blev fel! RisentaErika: Länken blev fel! <a href="http://www.risenta.se/sv/Vara_produkter/Flageoletbonor/" rel="nofollow">Risenta</a>Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-80780428677015151802010-10-07T20:31:11.796+02:002010-10-07T20:31:11.796+02:00Anna B: Du har nog helt rätt!
Erka Perka: Tack! D...Anna B: Du har nog helt rätt!<br /><br />Erka Perka: Tack! Det var mycket gott, och jag är så glad att hösten är här, åtminstone matmässigt.<br /><br />Erika: Flageoletbönor finns <a href=">i torkad form från Risenta</a>.<br /><br />Donna Pina: Tack! Tålamod i all ära...maten lagar ju sig själv, medan jag är på jobbet...Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-51647862525174017972010-10-07T10:31:24.298+02:002010-10-07T10:31:24.298+02:00Det ser verkligen gott ut. Jag beundrar din energi...Det ser verkligen gott ut. Jag beundrar din energi och ditt tålamod. I mitt kök ska det helst gå snabbt och enkelt ;o)Donna Pinahttp://idonnapinaskok.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-18812775991987127212010-10-06T08:40:01.671+02:002010-10-06T08:40:01.671+02:00Lamm är jättegott. Jag har aldrig hört talas om fl...Lamm är jättegott. Jag har aldrig hört talas om flageoletbönor, kan man köpa dem i vanliga livsmedelsaffärer.Erika - Bakglädjehttps://www.blogger.com/profile/02758973582598278092noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-11627211816302747042010-10-06T08:32:09.972+02:002010-10-06T08:32:09.972+02:00Vad gott det ser ut, Annika! Långlagat lamm blir j...Vad gott det ser ut, Annika! Långlagat lamm blir ju så bra. Hmm, det var ett tag sen jag lagade det. Det är nog dags igen.Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-21199091469892862792010-10-06T08:15:11.777+02:002010-10-06T08:15:11.777+02:00Tror att flagoletbönor är något av din signaturråv...Tror att flagoletbönor är något av din signaturråvara. Min är nog turkisk yoghurt ;)Anna Bhttp://www.skafferiet.taffel.senoreply@blogger.com