tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post5209800109203762642..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Vad är en paradrätt?Unknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-91576594937342842502019-01-29T16:17:04.191+01:002019-01-29T16:17:04.191+01:00Var kan jag köpa permesankräm? Var kan jag köpa permesankräm? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-75811320881815948192013-11-22T18:48:07.262+01:002013-11-22T18:48:07.262+01:00Involtini di carne är ett fantastiskt recept som j...Involtini di carne är ett fantastiskt recept som jag gjort några gånger nu. Jag har haft olika tillbehör till rulladerna men skulle vilja få ett tips på något som passar riktigt bra till.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02095849622435128735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-73889414569387652522012-11-26T14:55:08.846+01:002012-11-26T14:55:08.846+01:00Jag tror att min paradrätt är långkokt bolognese p...Jag tror att min paradrätt är långkokt bolognese på högrev. Den bjuder jag gärna på och ingen som smakat den har varit annat än lycklig. (Jag tolkar ansiktsuttrycken så i alla fall.) Den serveras med pappardelle och parmesan och är bara vansinnigt god. Paradefterrätt torde vara chokladfondant eller brödpudding på croissanter. Sara Wittemyr Wiberghttps://www.blogger.com/profile/02905101451757378030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-67320436874374660002012-11-25T09:52:49.224+01:002012-11-25T09:52:49.224+01:00Inspirerades till ett eget inlägg http://metalmate...Inspirerades till ett eget inlägg http://metalmaten.blogspot.se/2012/11/inlagg-28-i-vilket-jag-presenterar-min.htmlCrimsonAnnahttps://www.blogger.com/profile/11043909999314559365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-28924376035839488652012-11-25T09:43:04.879+01:002012-11-25T09:43:04.879+01:00Vilket härligt tips. Jag har aldrig hört talas om ...Vilket härligt tips. Jag har aldrig hört talas om parmesankräm. Kommer definitivt hålla utkik efter den i hyllan framöver. Men det där med paradrätt har jag aldrig lyckats med. Får ofta frågan om vilken som är min favoriträtt men nä...jag har ingen sån som jag lagar. Snarare då har jag hemfallit till att ha en ingrediens som jag gillar. Ett tag var det ansjovis. Vännerna sa till slut skrattande att de fått rätter av ansjovis varje gång de ätit middag hos oss. Hoppsan! =) Det hade jag inte ens tänkt på.<br />Sen använder jag sofritto i tid och otid som bas för soppor, grytor och såser. Älskar att få in grönsaker på ett bra sätt i maten, förutom de man äter som tillbehör. Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-32562614679764799392012-11-25T09:26:08.483+01:002012-11-25T09:26:08.483+01:00Det måste nog bli den här, http://redscreamandries...Det måste nog bli den här, http://redscreamandriesling.blogspot.se/2009/09/rodgron-rora-2-musselpasta.html även om jag numera väljer Rustichella d’Abruzzo framför Martelli. En synnerligen enkel och smarrig pastasås som följt med i ca tjugo års tid!Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-59004058955428682702012-11-25T09:09:11.589+01:002012-11-25T09:09:11.589+01:00Min paradrätt är Lotta Lundgrens potatisgryta med ...Min paradrätt är Lotta Lundgrens potatisgryta med spenat och vanilj. Jag älskar att bjuda på den eftersom den innehåller ovanliga smakkombinationer men är varken krånglig eller innehåller dyra, svåra ingredienser. Alla som ätit den har varit glada:)CrimsonAnnahttps://www.blogger.com/profile/11043909999314559365noreply@blogger.com