tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post5066585406288765276..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Var sak har sin tid - ugnsbakad lax med godaste fisksåsenUnknownnoreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-18751033882578813502016-10-18T17:06:20.679+02:002016-10-18T17:06:20.679+02:00Absolutely outstanding!! Was not able to find &quo...Absolutely outstanding!! Was not able to find "buljong tarning" so used a wee bit of concentrated lobster "fond".<br />I've cooked a LOT of salmon over the years, but this was just completely delicious! I did add a wee bit of freshly squeezed lemon juice to the sauce, and maybe 1/3 teaspoon of lemon peel.<br />Thank you. Simply outstanding!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15917245522061682298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-52874471855756271862016-03-13T16:01:37.572+01:002016-03-13T16:01:37.572+01:00Det står 1,5 torrt vin, ä det r msk eller dl?Det står 1,5 torrt vin, ä det r msk eller dl?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10603715930780440431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-41570510712993778812015-04-06T20:29:57.140+02:002015-04-06T20:29:57.140+02:00Suss: 2 dl mjölk - tack för att du läser så uppmär...Suss: 2 dl mjölk - tack för att du läser så uppmärksamt, jag ska genast korrigera i receptet!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-60436439921770170332015-04-06T10:09:49.796+02:002015-04-06T10:09:49.796+02:00hur mkt mjölk ska det vara? 2 msk/dl?hur mkt mjölk ska det vara? 2 msk/dl?Suss Karanikashttps://www.blogger.com/profile/12721043509988911472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-72852163323276300652009-10-29T19:22:51.031+01:002009-10-29T19:22:51.031+01:00Teija: Det där lät verkligen gott! Det ska jag kom...Teija: Det där lät verkligen gott! Det ska jag komma ihåg. Ha en trevlig kväll!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-74601184420004645042009-10-29T16:50:36.815+01:002009-10-29T16:50:36.815+01:00Älskar också lax. Skall testa ditt och din mammas ...Älskar också lax. Skall testa ditt och din mammas recept!<br />Brukar själv steka en lax med citronpeppar på och göra en kall sås med creme fraishe/gräddfil och massor med dill. Den skall helst stå och gotta till sig lite innan man äter den. Gärna med pressad potatis.<br />Också gott!<br />Ha en bra dag:DTeijahttp://varannandag.bloggplatsen.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-54008002942209929752009-02-08T17:43:00.000+01:002009-02-08T17:43:00.000+01:00Husmodern: Pressad potatis är bäst. Och rosépeppar...Husmodern: Pressad potatis är <I>bäst</I>. Och rosépeppar är en grymt underskattad krydda!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-54172159700872652282009-02-08T17:36:00.000+01:002009-02-08T17:36:00.000+01:00Rosépeppar är fint till också! Eller ett täcke av ...Rosépeppar är fint till också! Eller ett täcke av majonnäs och dill.<BR/>Det fina med pressad potatis är ju att den suger upp såsen så bra..Husmodernhttps://www.blogger.com/profile/03826662030117588246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-41772005428312305932009-02-07T10:32:00.000+01:002009-02-07T10:32:00.000+01:00Mami: Jag tror du har helt rätt i att jag har för ...Mami: Jag tror du har helt rätt i att jag har för hög värme. Skall testa med 150 grader nästa gång. <BR/>Det är lätt hänt att misshandla den gamla standard-laxen ;).<BR/><BR/>Jennie: Låter verkligen jättegott!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-51030513708196452852009-02-07T09:19:00.000+01:002009-02-07T09:19:00.000+01:00Ungsbakad lax är så gott! Jag brukar först krydda ...Ungsbakad lax är så gott! Jag brukar först krydda laxen med lite salt, peppar och persillade. Och så blandar jag ihop en röra på pesto med philadelphiaost och sedan klicka jag genereöst ut den ovanpå laxen, därefter åker de in i ugnen! Det är helt underbart gott och superenkelt!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-70837524525729496562009-02-07T06:20:00.000+01:002009-02-07T06:20:00.000+01:00Jag undrar om du har för hög värme kanske..? Här ä...Jag undrar om du har för hög värme kanske..? Här älskar vi lax, och jag brukar köra hela sidor i 70-100 grader max, den får stå ca: 1 timme.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11287178620545843478noreply@blogger.com