tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post4392490189737062338..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Långlagad fläskkarré med äpple, butternut squash och vitt vinUnknownnoreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-67734126044439044842009-11-19T12:42:28.891+01:002009-11-19T12:42:28.891+01:00Kari: Tack för kul förklaring!
Det är en trevlig o...Kari: Tack för kul förklaring!<br />Det är en trevlig och god sysselsättning som jag ägnat mig mycket åt under uppväxten. Och som min äldste son fått i arv av mig!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-13922874033122626742009-11-19T11:39:13.823+01:002009-11-19T11:39:13.823+01:00*Ler* Mejar gör man när man mosar potatis med gaff...*Ler* Mejar gör man när man mosar potatis med gaffel i sky lr sås :)Kari Receptomatenhttp://receptomaten.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-27539748902899073482009-11-19T10:40:39.428+01:002009-11-19T10:40:39.428+01:00Kristin: Det var längesedan! Hoppas allt är bra me...Kristin: Det var längesedan! Hoppas allt är bra med dig! Kollade som hastigast på ditt recept, och det finns ett klart släktskap. Kål regerar!<br /><br />Lyxpiraya: Helt rätt, man ska ta vad som finns hemma. Vilken typ av glögg, undrar jag nyfiket?Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-26038349082514946712009-11-19T09:25:36.215+01:002009-11-19T09:25:36.215+01:00Jag hade inget vin hemma så jag tog glögg istället...Jag hade inget vin hemma så jag tog glögg istället .Det blev riktigt braLivet på den mörka sidanhttps://www.blogger.com/profile/00470100294240218169noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-12848674846536499012009-11-18T18:03:28.261+01:002009-11-18T18:03:28.261+01:00Det såg onekligen riktigt gott ut, påminner vagt o...Det såg onekligen riktigt gott ut, påminner vagt om en karré jag gjorde! Hemma hos mig är det dressad röd- och vitkål som gäller, men smörstekt savojkål som får bräsera klart i en skvätt apelsinjuice eller äppeljuice är inte dumt och lite smörslungad brysselkål är ju aldrig fel! Det blir mycket kål här hemma helt enklet.<br />http://foodmob.blogspot.com/2009/02/kryddkokt-flaskkarre-med-palsternacks.htmlAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16271070144024204112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-53308331748733957882009-11-18T14:44:06.903+01:002009-11-18T14:44:06.903+01:00Fröken Dill: Fläsk och frukt är oftast riktigt bra...Fröken Dill: Fläsk och frukt är oftast riktigt bra kompisar. <br />Fläskkött av god kvalitet är givetcis att föredra, men detta var faktiskt bara en vanlig standard-karré, en såpdan där vaccad sak från ICA. <br /><br />Kari: Oj, nu var jag slarvig när jag skrev. "Meja" är vår dotters sätt att säga "mera".<br />Men, vad är <i>meja</i>? Nu blev jag riktigt nyfiken!<br /><br />Eric: Kul att kunna inspirera!<br /><br />Cilla: Över natten går bra, det med. Men det är inte farligt att laga på dagen...<br /><br />Anonym: Kul att det tilltalade dig!<br /><br />Bendel: Litye lagom <i>vardags-edge</i> för mig ;)!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-25066427073454334622009-11-17T23:47:44.717+01:002009-11-17T23:47:44.717+01:00Ett lockande recept! Blev hungrig nu.Ett lockande recept! Blev hungrig nu.Bendelhttps://www.blogger.com/profile/04184727303682900874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-77589161508669890852009-11-17T23:25:59.144+01:002009-11-17T23:25:59.144+01:00Tack,
skall testas.Tack,<br />skall testas.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-6504290755497650072009-11-17T22:13:06.801+01:002009-11-17T22:13:06.801+01:00Älskar butternut så det här måste jag prova. Fast ...Älskar butternut så det här måste jag prova. Fast grytan får stå på under natten. Jag vågar inte lämna spisen obevakad under dan.Cillahttps://www.blogger.com/profile/16370492425689648893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-25337635210180857572009-11-17T13:54:02.013+01:002009-11-17T13:54:02.013+01:00Hej!
Jag älskar långkok och jag älskar stora fläs...Hej!<br /><br />Jag älskar långkok och jag älskar stora fläskstycken, så det hår MÅSTE jag provlaga!<br />Tack för ett kanontips!<br />/EricUnknownhttps://www.blogger.com/profile/14715957214466383680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-91929699811557481442009-11-17T09:54:32.092+01:002009-11-17T09:54:32.092+01:00"Meja" är så grymt gott - själv är jag u..."Meja" är så grymt gott - själv är jag uppväxt på mammas karelskgryta och just potatismeja :)<br /><br />Brysselkål - mums! Tur att inte alla tycker om brysselkål = mer till oss som älskar ;)Kari Receptomatenhttp://receptomaten.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-17665222274327418742009-11-17T08:41:04.208+01:002009-11-17T08:41:04.208+01:00Jag tror fläsk passar till lite fruktiga smaker. D...Jag tror fläsk passar till lite fruktiga smaker. Detta lät verkligen gott. Gäller bara att få tag på fläskkött av god kvalitet... Har jag sagt det förr? Ja, det har jag!<br />Hälsar dillenFröken Dillhttp://www.frkdill.blogspot.comnoreply@blogger.com