tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post4229521813055111703..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Strömminglåda med purjo, grädde och dijonsenapUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-31117549836924721232009-01-21T18:03:00.000+01:002009-01-21T18:03:00.000+01:00Annica: Då delar vi kärleken till denna fina fisk ...Annica: Då delar vi kärleken till denna fina fisk :). Jag kommer nog publicera receptet på <I>mammas låda</I> framåt påsken.<BR/><BR/>Örjan: Nej, jag har aldrig prövat ajvar, men det låter spännande!<BR/>Jag har nog varit ganska konservativ med avseende på strömmingsrätter, men det kan nog bli ändring på det!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-17899271765317024852009-01-20T20:38:00.000+01:002009-01-20T20:38:00.000+01:00Ja varför inte.Det fascinerande med strömmigen är ...Ja varför inte.<BR/>Det fascinerande med strömmigen är ju att man kan "leka" nästan hur mycket som helst.<BR/>Har Du provat med Ajvar i någon form i stället för tomatpure?<BR/>Antigen som<BR/>-fyllning<BR/>-till rullader<BR/>-majo/gräddfilsås till gravad strömmming<BR/><BR/>Nästa allt är tillåtet.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-31561034718891448702009-01-20T19:28:00.000+01:002009-01-20T19:28:00.000+01:00Jag räcker upp handen - vi älskar strömming, hela ...Jag räcker upp handen - vi älskar strömming, hela familjen! Och efter att ha läst det här inlägget står det helt klart att den ska serveras som låda nästa gång.Annicahttps://www.blogger.com/profile/10417431319273950299noreply@blogger.com