tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post4167610808026738355..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Pedagogisk måltid - kycklingfärsgryta med gul chili, lime och kokosmjölkUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-78232698927114380462009-02-18T20:50:00.000+01:002009-02-18T20:50:00.000+01:00Fredrik: Tack! Du måste vara Anettes man, eller hu...Fredrik: Tack! Du måste vara Anettes man, eller hur? <BR/>Skall absolt titta efter boken på biblioteket. Tack för tipset!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-78079806214233309982009-02-16T22:08:00.000+01:002009-02-16T22:08:00.000+01:00Trevlig blogg du har! När det gäller "asiatisk" ma...Trevlig blogg du har! När det gäller "asiatisk" mat så är den väl oftast thailändsk/sydostasiatisk... men jag kan tipsa om "Ningtsus kokbok" (Forum 1988) om du vill ha en sjysst kinesisk kokbok på svenska. Finns på biblioteket eller på antikvariat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-28794323204870096442009-01-14T10:31:00.000+01:002009-01-14T10:31:00.000+01:00Fröken Dill: Delvis är det helt klart en vanesak. ...Fröken Dill: Delvis är det helt klart en vanesak. Jag kan ju alltid gå till dig för recept och inspiration!<BR/><BR/>Jessica: så kul! Både att du skall testa receptet, att era barn är mindre fördomsfulla och att få träffa dig på fredag!!!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-62604120221821621982009-01-14T10:29:00.000+01:002009-01-14T10:29:00.000+01:00Pytte: Ja, det är väl bara att fortsätta att öva *...Pytte: Ja, det är väl bara att fortsätta att <I>öva</I> *hukar ändå lite lätt generad i köket*. Jag försöker ju i varje fall. Nu blev jag så inspirerad att jag skall ta och gräva fram ett gammalt Nigel Slater-recept på currypasta!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-48120984358300509162009-01-14T08:09:00.000+01:002009-01-14T08:09:00.000+01:00Denna maträtt kommer jag att prova nästa vecka. Vi...Denna maträtt kommer jag att prova nästa vecka. Vi har lite tur hemma, våra barn (och de två vuxna)älskar asiatiskt! Vi ses på fredag! KramAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-77869821323671052532009-01-14T07:43:00.000+01:002009-01-14T07:43:00.000+01:00Oj, själv fungerar jag nästan tvärtom. Asiatiskt ä...Oj, själv fungerar jag nästan tvärtom. Asiatiskt är lätt! Det blir oftast gott med chili, kokosmjölk och koriander. Svensk husmanskost däremot är knepigt. Kanske beror det på att min mamma i stort sett aldrig lagade det när vi växte upp...<BR/>Jag är nog en av få svenskar som aldrig ätit kåldolmar t ex.<BR/>Hälsningar från fröken DillAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-71730082282805455242009-01-13T23:37:00.000+01:002009-01-13T23:37:00.000+01:00Mums! Visst känner man sig lite fejk när man lagar...Mums! Visst känner man sig lite fejk när man lagar "asiatiskt"... Som om man hade någon aning, liksom. Vi får trösta oss med att man kommer långt med hederlig chili, ingefära, vitlök och fisksås - huvudsaken är ju att vi gillar det!Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.com