tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post4097563770717081901..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Ricotta-gnudi med tomatsås från GattimondoUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-47094838708570838802017-04-23T19:24:40.992+02:002017-04-23T19:24:40.992+02:00googlade på Gnudi efter varit på http://www.cafeni...googlade på Gnudi efter varit på http://www.cafenizza.se/ där de var en av förrätterna. Jag lät mina "marineras" i en blandning av durumvetemjöl och polenta i kylen några timmar. Oj vad gott det blev. Prövade också att steka en kokt det blev också smask!<br /><br />Hälsar,<br />EvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-59893208555302306192013-03-12T13:49:59.994+01:002013-03-12T13:49:59.994+01:00Jag blev så inspirerad när jag såg på fb vad du hö...Jag blev så inspirerad när jag såg på fb vad du höll på med att jag inom kort både kommer att laga gnudi och börja prenumerera på Bon Appetit på iPaden. :)Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-60083768257768508512013-03-11T22:03:22.078+01:002013-03-11T22:03:22.078+01:00Mums! Dom ska jag prova på fredag!Mums! Dom ska jag prova på fredag!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16068242149525334018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-38161703936099556402013-03-08T10:18:00.695+01:002013-03-08T10:18:00.695+01:00Nice, jag kommer inte ihåg vilket recept jag använ...Nice, jag kommer inte ihåg vilket recept jag använde men det bollarna skulle 'marineras' i mjöl i kylen några timmar, detta gjorde den säkerligen mer fasta än detta recept. Men gott är det... kanske är ändå hemgjorda gnocchis godare :)Fredrikhttp://wctc.senoreply@blogger.com