tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post387259652431483451..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Pocherad torskfilé med citron- och gräslökssåsUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-14492559216873707752009-03-07T21:07:00.000+01:002009-03-07T21:07:00.000+01:00Åsa: Fisk är egentligen inte alls svårt, men det k...Åsa: Fisk är egentligen inte alls svårt, men det kan ta tid att hitta sina rutiner för tillagning. det här är verkligen ett enkelt recept, och en riktigt god sås. Lycka till, om du pröver!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-55950600019565647492009-03-07T13:16:00.000+01:002009-03-07T13:16:00.000+01:00Vilket bra fiskrecept, är urdålig på det själv!!Ty...Vilket bra fiskrecept, är urdålig på det själv!!<BR/>Tycker det är jättegott,men vet liksom inte hur jag ska göra...Detta ska jag prova!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-27333095715851431242009-03-06T21:47:00.000+01:002009-03-06T21:47:00.000+01:00Lyxpiraya: Kolja är den godaste vita fisken. Mycke...Lyxpiraya: Kolja är den godaste vita fisken. Mycket godare än torsk!<BR/><BR/>Leila: Kul att kunna bidra...jag är, utan minsta falsk blygsamhet, förbaskat bra på såser ;)!<BR/><BR/>Pytte: Ja, det fattas ett <I>vatten</I> där. Skall genast åtgärdas, tack fölr att du yuppmärksammade mig på det!<BR/>Har aldrig prövat att tillaga fisk i mjölk. Jag gjorde precis så som du skriver; fiskbitarna bar nätt och jämnt täckta av vattnet.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-78232618480818079802009-03-06T12:58:00.000+01:002009-03-06T12:58:00.000+01:00TACK för tips på god sås till fisk! Jag har också ...TACK för tips på god sås till fisk! Jag har också varit inne på det där med egen sås till fiskbullar, så nu har jag något att testa. Visst finns det frysta fiskbullar också, helt utan buljong?<BR/><BR/>Undrar också - visst ska det stå "pochera i snålt med vatten"? Jag använder mjölk ibland, men jag gissar att du inte gjort det här. Och hur mycket ungefär? Ska det täcka fisken, eller bara knappt?Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-18237188813887645932009-03-05T22:22:00.000+01:002009-03-05T22:22:00.000+01:00Bra med tips på fisksåser...jag är så dålig på det...Bra med tips på fisksåser...jag är så dålig på det men älskar fisk!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-7349907825451031212009-03-05T22:08:00.000+01:002009-03-05T22:08:00.000+01:00Kolja är en väldigt god fisk !! Ska testa såsen i ...Kolja är en väldigt god fisk !! Ska testa såsen i morgon .Livet på den mörka sidanhttps://www.blogger.com/profile/00470100294240218169noreply@blogger.com