tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post3726450844554580197..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Ugnsstekt Bjärekyckling med vitlök och salvia - Nigella StyleUnknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-69695651892524378462010-06-02T23:18:51.597+02:002010-06-02T23:18:51.597+02:00StaffaN. Jag tillagade en Bjärekyckling i ugn för ...StaffaN. Jag tillagade en Bjärekyckling i ugn för någon månad sedan, och den bvar "precis om den skulle".<br />Vad märkligt det låter?att de inte ville kompensera er? Det hade de ju vunnit på i längden. Producenter brukar ju annars generellt vara måna om att ta sig an missnöjda kunder.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-21338287454175306582010-05-31T09:38:10.814+02:002010-05-31T09:38:10.814+02:00Hej! Köpte en Bjärekyckling, som enl producentens ...Hej! Köpte en Bjärekyckling, som enl producentens produktbeskrivning skall ha "ett fantastiskt smakrikt kött". Den stektes i ugn efter att ha späckats med morötter och lök och kryddats normalt. Men vi båda tyckte att den inte alls motsvarade våra förväntningar: den var helt smaklös och inte bättre, snarare sämre i smaken än "vanlig" kyckling. Klagade hos producenten som var helt oförstående och inte ville kompensera oss på något sätt. Så Bjärekyckling blir det inte någon mer gång för vår del.<br />Mvh<br />Staffan HärdelinStaffan Härdelinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-2936400814590693102009-01-19T13:41:00.000+01:002009-01-19T13:41:00.000+01:00Det här lät riktigt gott! Det är sällan jag vågar ...Det här lät riktigt gott! Det är sällan jag vågar mig på helstekt kyckling eftersom jag lyckats göra dem torra en gång för mycket, men nu är det nog dags att testa igen. Med massor av smör. Mums!Pytte/Eleonorahttps://www.blogger.com/profile/04466365434915831031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-25346720070442099902009-01-18T22:07:00.000+01:002009-01-18T22:07:00.000+01:00Ida: Tack skall du ha! Bjärekycklingen hittade jag...Ida: Tack skall du ha! Bjärekycklingen hittade jag på vår lokala ICA, som inte har något fantastiskt sortiment just med avseende på kött och fågel. Du borde nog kunna hitta den lite varstans.<BR/>Den berömda <I>Bosarp-kycklingen</I> äör däremot svårare att få tag på.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-48844305286101060072009-01-18T17:52:00.000+01:002009-01-18T17:52:00.000+01:00åh, vilken fin blogg du har. låter verkligen otrol...åh, vilken fin blogg du har. låter verkligen otroligt gott!!<BR/>var fick du tag på kyckligen? finns de i välsorterade mataffärer?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-3590325780201404462009-01-18T10:10:00.000+01:002009-01-18T10:10:00.000+01:00beatrice: ja, rimmad kyckling är jätegott. Min mat...beatrice: ja, rimmad kyckling är jätegott. Min matlagningsroade, under hösten 2008 tyvärr bortgågne morbror, rimmade ofta kyckling, eller ännu hellre höns. Det är ju egentligen kokhöns som man ofta rimmad förr, just för att de kunde beghöva <I>möras</I> en aning. <BR/>Jag rimmar mig nog en kyckling förr eller senare, tycker att det verkat supergott det Rebecca gjort!<BR/><BR/>Fröken Dill: Min lokala ICA för ine Bosarpskucklingar. Jag skall försöka slinka in på Hemköp City när jag är i stan (någon gång) för där har jag hört att de finns.<BR/>Synd bara att man skall behöva kuska runt halva stan för att få tag på ekologisk kyckling :/. Kostar både tid och pengar.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-87394089238235791892009-01-18T09:52:00.000+01:002009-01-18T09:52:00.000+01:00Bjäredkycklingarna är bra, men jag tycker nog ändå...Bjäredkycklingarna är bra, men jag tycker nog ändå att Bosarps är ännu snäppet godare.<BR/>Hälsningar från fröken DillAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-78176192150761006642009-01-17T22:59:00.000+01:002009-01-17T22:59:00.000+01:00Salvia och vitlök med kyckling låter jättegott. Sj...Salvia och vitlök med kyckling låter jättegott. Själv har jag tillagat rimmad kyckling (Rebeccas inspiration) som blev nåt så otroligt saftig och god. Kan varmt rekommenderas. Gjorde hennes rimning med rosmarin, timjan, svartpeppar och muscovadosocker och gned in kycklingen med honung, rivet citronskal och paprikapulver. Doftade som en dröm i huset. Åh vad ni tjejer ger inspiration =)<BR/><BR/>BeatriceAnonymousnoreply@blogger.com