tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post3707534483633878512..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Spagetti med tonfisk, tomater, bladpersilja och en återbloggningUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-90893239418225139972009-07-22T18:25:50.996+02:002009-07-22T18:25:50.996+02:00Stefen, jag var också skeptisk till tonfisk i olja...Stefen, jag var också skeptisk till tonfisk i olja, men prövade det när jag gjporfe salade nocoise till min 35-årsbuffé, och blev positivt överraskad. Jag skulle nog låta fisken rinna av en smula i en sil, men annars är det absolut ingen fara. Man tar helt enkelt lite mindre olja när man steker.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-8080320724910257722009-07-22T16:33:02.928+02:002009-07-22T16:33:02.928+02:00Nu e de dags att laga detta ... men brukar ni köpa...Nu e de dags att laga detta ... men brukar ni köpa tonfisk i vatten eller i olja? I min butik hade de bara i olja, och jag är lite tveksam till det.Stefanhttps://www.blogger.com/profile/02271315990760405206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-70193717492783181962009-07-08T21:13:25.723+02:002009-07-08T21:13:25.723+02:00Stefan: Så har vi rett ut det ;). Jag föredrar fak...Stefan: Så har vi rett ut det ;). Jag föredrar faktiskt tonfisk på j´bur, jag med!<br /><br />Anna: Vad det heter på italienska? Jag får googla det (har rudimentära italienskakunskaper).Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-1412463438467216722009-07-08T09:34:30.485+02:002009-07-08T09:34:30.485+02:00det har ett namn, det där stekta brödet, men vad s...det har ett namn, det där stekta brödet, men vad sjutton är det? Nu kommer jag att grubbla över det hela dagen. Kanske imorgon också.Annahttps://www.blogger.com/profile/18019050095391899822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-26397386982667642812009-07-07T19:18:06.229+02:002009-07-07T19:18:06.229+02:00Tack! Gläder mig. För av någon anledning har jag a...Tack! Gläder mig. För av någon anledning har jag aldrig fått smak för "färsk" tonfisk. Antagligen inte lyckats i tillagningen. Småburkar händer det dock att jag köper.Stefanhttps://www.blogger.com/profile/02271315990760405206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-88855127532421227602009-07-07T18:34:14.939+02:002009-07-07T18:34:14.939+02:00Stefan: Mycket sommarvardagligt! Vi köper gigantis...Stefan: Mycket sommarvardagligt! Vi köper gigantiska ettochetthalvkilosburkar med tonfisk på CityGross och liknande butiker. Sedan portionerar vi ut dem i påsar och fryser in. Stora, fina bitar - inte det vanliga krafset, som i vanliga småkonserver.<br />>Det var väl inte någon korkad fråga! Jag bar däewrmot ganska trött och lack igår, när jag lade in detta. Det trådlösa bredbandet bråkade med mig, och kamerans batteri laddade ur mitt i överföringen av bilder...därför missade jag denna självklara detalj!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-59652844187427558892009-07-07T06:13:07.980+02:002009-07-07T06:13:07.980+02:00Måhända en korkad fråga, men hur sommarvardagligt ...Måhända en korkad fråga, men hur sommarvardagligt är det? Vad är det för tonfisk? "Färsk" från fiskdisken (om tofisk såld i Sverige kan kallas för färsk) eller en superenkel variant på burk? Som sagt, måhända en korkad fråga att ställa till dig, men ...Stefanhttps://www.blogger.com/profile/02271315990760405206noreply@blogger.com