tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post3678481618627007079..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Punschglass med kaffesirap och chokladfyrverkeriUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-20199250968718639842011-01-08T20:29:37.667+01:002011-01-08T20:29:37.667+01:00Tack för åter ett glassrecept att ta inspiration i...Tack för åter ett glassrecept att ta inspiration ifrån. På vår nyårsmeny hade vi kaffeglass m espressogranite (fr Jan Hedhs glassbok). Det blev förstås en laddning granite över men ingen kaffeglass. Igår improviserade jag fram en ny kaffeglass med hjälp av ditt recept, jag bytte ut punchen mot kaffelikör. Det var framförallt ett enklare recept, med snarlik smak. <br /><br />Jag kan tänka mig att kaffeglass i kombination med kaffesirap också blir väldigt gott.<br /><br />Tack för att du generöst delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper! /CarolinCarolinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-33432622955645226622011-01-06T00:29:25.108+01:002011-01-06T00:29:25.108+01:00Det ser verkligen gott ut! /AnnikaDet ser verkligen gott ut! /AnnikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-27099151230769704842011-01-04T23:27:30.721+01:002011-01-04T23:27:30.721+01:00Jag tror det var Hedh som i sin glassbok introduce...Jag tror det var Hedh som i sin glassbok introducerade gelatin i glass för mig och jag kunde snabbt konstatera att det blev klart trevligare, krämigare och mjukare, konsistens än utan.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09640488598495153064noreply@blogger.com