tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post3274036859249177416..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Spagetti med tonfisk, kapris och vitt vinUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-2181232870873110072009-01-24T16:02:00.000+01:002009-01-24T16:02:00.000+01:00Rebecca: Låter jättegott! Måste prövas. Hoppas du ...Rebecca: Låter jättegott! Måste prövas. Hoppas du får en trevlig helg.<BR/><BR/>Anna: Tack! Trevlig helg till dig också.<BR/><BR/>Mimmi: Det står på burken att tonfisken är fiskad på err "delfinskonsamt" sätt, men man vetr ju aldrig riktigt. Jag litar inte helt på det ändå :/.<BR/>Äter därför inte tonfisk lika ofta som jag skulle vilja.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-66869749204741493432009-01-23T18:38:00.000+01:002009-01-23T18:38:00.000+01:00Fina smakkombinationer som jag gillar.Har varit in...Fina smakkombinationer som jag gillar.<BR/>Har varit inne i ett kaprissug som hängt i ett tag.<BR/>Hur är det med tonfisken nu för tiden. Kan man köpa juste sådan eller är alla fångstmetoder delfinfientliga?<BR/>Hur är det med Tonfisken själv? Är det inte lite av den nu?<BR/>Du kanske har större utbud i dina butiker än jag här i Väst-Värmland. <BR/>Vad berättar dina burkar?<BR/><BR/>Ha en trevlig helg hursomhelst!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-73915772419547688512009-01-23T09:56:00.000+01:002009-01-23T09:56:00.000+01:00Tack för alla ljuvliga recept! Sitter precis och f...Tack för alla ljuvliga recept! Sitter precis och fösöker läsa ikapp mellan alla andra uppgifter som måste skötas.<BR/><BR/>Trevlig helg :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-50672987878180785692009-01-23T07:54:00.000+01:002009-01-23T07:54:00.000+01:00Mmmmm, jag riktigt känner dofterna och smakerna. D...Mmmmm, jag riktigt känner dofterna och smakerna. Det där med fattigmansparmesan är fantastiskt! När jag gör pastagratänger brukar jag bland torkade örter, parmesan och ströbröd (mixat bröd) och strö på. Sen ringlar jag över lite olja, in i ugnen, och vips har man världens godaste knapriga täcke på härligheten.<BR/>Trevlig fredag!Rebeccahttps://www.blogger.com/profile/04783479369832976010noreply@blogger.com