tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post2985700195252486656..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Paté på lamm- och fläskfärs med lånad havtornscumberlandUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-74236020521790963942009-01-19T13:45:00.000+01:002009-01-19T13:45:00.000+01:00Japp, Julia har såklar sällskap av sin Romeo och ...Japp, Julia har såklar sällskap av sin Romeo och med tanke på det enda bäret bör de vara rätt sams. Jag tror att plantorna varit lite för unga hittills. Till sommaren bör det bli en bättre skörd. Ååå vad jag längtar till sommaren en sån här hopplöst grå dag!<BR/><BR/>Hälsningar från fröken DillAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-51370974946601966922009-01-19T09:42:00.000+01:002009-01-19T09:42:00.000+01:00Tack, (krax, krax). Teatime!Tack, (krax, krax). Teatime!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-75034208982894577412009-01-19T09:38:00.000+01:002009-01-19T09:38:00.000+01:00Anna: Ett toppenrecept! Är också sugen på att pröv...Anna: Ett toppenrecept! <BR/>Är också sugen på att pröva vilt. SÅg fryst hjortfärs till bra pris i en butik; hjortfärs och fläskfärs tillsammans borde ge en god smak. <BR/>Krya på dig!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-81799369821097317752009-01-19T09:36:00.001+01:002009-01-19T09:36:00.001+01:00Fröken Dill: *viskar* Jag är inte så förtjust i le...Fröken Dill: *viskar* Jag är inte så förtjust i lever (harkel). <BR/>Jag skall pröva och laga paté med bara lite, ite kycklinglever i, vid något tillfälle. Fick ett tips från en läsare om att man med lagom lite lever kan <I>förhöja smaken utan att levern dominerar</I>.<BR/>Havtornsplanta - du imponerar! Skall bli spännande att läsa om ditt odlande under våren.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-39634647087504839272009-01-19T09:36:00.000+01:002009-01-19T09:36:00.000+01:00Hej Annika, vad roligt att du gjorde såsen och att...Hej Annika, vad roligt att du gjorde såsen och att den motsvarade dina förväntningar. Och grattis till en fin paté. Jag är lite inne på att prova göra viltpaté. Får dock vänta tills min onda hals bättrat sig, denna dag är en dag för te och buljong...<BR/>Fröken Dill, vill bara kolla, du har väl två havtornsplantor? http://linnaeus.nrm.se/flora/di/elaeagna/hippo/hipprha.html <BR/>En vän till mig hade bara en hane och det blev inga bär där. Romeo och Julia heter de passsande nog i handeln.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-50610367996280735162009-01-19T09:11:00.000+01:002009-01-19T09:11:00.000+01:00En paté utan lever i. Det låter jättegott. Och den...En paté utan lever i. Det låter jättegott. Och den där havtornscumberlanden har man ju redan dräglat över efter att ha läst om den. På min nysatta havtornsplanta blev det bara ett bär i somras. Hoppas det blir fler i år.<BR/><BR/>Hälsar fröken DillAnonymousnoreply@blogger.com