tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post2432230512869096552..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Presslunch på Il TempoUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-58077991968975989512012-03-13T21:51:44.578+01:002012-03-13T21:51:44.578+01:00Matarkivet: Ja, jag tycker det var en klok idé och...Matarkivet: Ja, jag tycker det var en klok idé och ett sympatiskt upplägg. Hade gärna utnyttjat det, om jag bara kunnat!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-13368570075538566332012-03-13T12:21:56.215+01:002012-03-13T12:21:56.215+01:00Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.Actual Examshttp://www.actualexams.me/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-54207645616213038732012-03-13T11:25:52.319+01:002012-03-13T11:25:52.319+01:00Åh, vilken mat! Här vill jag också äta. Och trevli...Åh, vilken mat! Här vill jag också äta. Och trevligt att de erbjuder rabatt i utbyte mot feedback, det är ödmjukt.Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-7127887880220119962012-03-13T10:25:44.388+01:002012-03-13T10:25:44.388+01:00Fröken Dill: Ja, det var verkligen lyxigt, i ordet...Fröken Dill: Ja, det var verkligen lyxigt, i ordets mest Sanna bemärkelse.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-47443473571468482272012-03-13T09:43:52.316+01:002012-03-13T09:43:52.316+01:00Vilken lyx - UNDERBART!Vilken lyx - UNDERBART!Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-46320282052591754112012-03-13T08:36:35.497+01:002012-03-13T08:36:35.497+01:00Sofija: Jag blev stormförtjust. Och, när det komme...Sofija: Jag blev stormförtjust. Och, när det kommer till "italienskt" är jag inte lättflörtad. Zebratapeterna har de låtit nytillverka, delvis för hand (1), för de gamla var så slitna.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-743685122195489732012-03-13T08:15:07.770+01:002012-03-13T08:15:07.770+01:00Åh, Il Tempo! Det var min favoritrestaurang när ja...Åh, Il Tempo! Det var min favoritrestaurang när jag flyttade till Stockholm för en herrans massa år sedan. Härligt att de kör igång i ny regi nu, ser otroligt gott ut! Och, extra glad att deras fantastiska zebratapeter är kvar. Tack å det varmaste för tipset! /hils Sofija.I huvudet på Elvaelvahttp://ihuvudetpa.elvaelva.se/noreply@blogger.com