tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post2068526209358535987..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Bara en vanlig grytaUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-42387287712188172022011-11-21T21:51:12.813+01:002011-11-21T21:51:12.813+01:00Stig: Tack för din fina komplimang, och för din up...Stig: Tack för din fina komplimang, och för din uppmärksamma läsning! Ursäkta att jag än en gång lyckats slarva med att korrläsa blogginlägget. Nu har jag lagt till hur mycket champinjoner jag hade i grytan.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-68557287513944381902011-11-19T15:59:21.202+01:002011-11-19T15:59:21.202+01:00Hej!
Tycker som många andra här att nästan varenda...Hej!<br />Tycker som många andra här att nästan varenda recept får det att vattnas i munnen. När det gäller grytan undrar jag om en detalj, i rubriken står det champinjoner men inte i receptet, hur gjorde du egentligen?Stignoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-7851149493399825702011-11-17T21:16:14.341+01:002011-11-17T21:16:14.341+01:00Fredrik: Grytor är bästa sportens mat; räddaren i ...Fredrik: Grytor är bästa sportens mat; räddaren i nöden vid många tillfällen. Jag har aldrig handlat på Sovel, bara spanat (läs: stått och dreglat). <br /><br />Ewa: Folkets röst gick till matbloggen "Matplatsen" samt till bak- och dessertbloggen "Söta Saker". Matbloggjuryn gav STora Matbloggpriset till "Gittos mat" på Taffel samt Hederspriset til Lisa Förare Winbladh/"Matälskaren" på Taffel. <br /><br />Matarkivet: Samma här!<br /><br />Renée: Sjävlklart vågar du fråga det! Ragu är sås/gryta på finfördelat kött. "Köttfärssås" i original kallas ragú bolognese. Gryta är för mig större bitar av kött, i sås. <br /><br />Daniel: Kul att du gillar recepten - jag suger glatt åt mig ditt beröm!Jag fixade min Crock Pot direkt från den svenske generalagenten. Men, jag tror att den variant jag har finns på Järnia?<br /><br />Kanel och vanilj: Kul att du tycker så!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-18206897184982687912011-11-17T20:43:28.184+01:002011-11-17T20:43:28.184+01:00Grytan ser mycket god ut, bra att du skrev om den ...Grytan ser mycket god ut, bra att du skrev om den på bloggen...Kanel och vaniljhttp://kanelochvanilj.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-63228346105493552592011-11-17T10:36:03.603+01:002011-11-17T10:36:03.603+01:00Hej, jag gillar verkligen dina recept med lång til...Hej, jag gillar verkligen dina recept med lång tillagningstid. Har redan provat ett av dina recept på pulled pork med lysande resultat. Då körde jag med gryta i ugnen. Jag är väldigt sugen på att skaffa en Crock Pot. Det jag undrar över är vilken modell du har eftersom du verkar ha 3 lägen på din. De jag har sett på Bagaren och kocken har bara 2.<br /><br />mvh<br /><br />DanielAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-53713651774467768102011-11-16T19:49:56.876+01:002011-11-16T19:49:56.876+01:00Vågar jag fråga vad skillnaden mellan en ragu och ...Vågar jag fråga vad skillnaden mellan en ragu och en gryta är?Renéenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-23650711477218541452011-11-16T12:51:52.245+01:002011-11-16T12:51:52.245+01:00Grytor gör mig glad, särskilt de som innehåller vi...Grytor gör mig glad, särskilt de som innehåller vin! :)Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-49650259132720274462011-11-16T10:45:45.377+01:002011-11-16T10:45:45.377+01:00Tack för tillägget om man inte har en crock pot.
V...Tack för tillägget om man inte har en crock pot.<br />Vet du vem som har vunnit matbloggspriset? Tittar oftast bara på din blogg men det kan vara kul att veta.<br />Hälsningar<br />EwaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-17034877614694637352011-11-16T09:36:23.172+01:002011-11-16T09:36:23.172+01:00Jag är ju en sucker för sånt här. Och alldeles per...Jag är ju en sucker för sånt här. Och alldeles perfekt att sedan frysa in i portioner - utan benen då ;) När det är ont om tid brukar jag ta fram en portion + en portion hemkokt tomatsås som jag värmer tillsammmans, sedan lastar jag i risoni och massor av parmesan.<br /><br />Testa högrev eller högrevshjärta från Sovel Kött i Sickla Köpkvarter!Fredrikhttp://www.who-cut-the-cheeze.se/noreply@blogger.com