tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post1355690057413757472..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Jordgubbsglass anno sommaren 2010Unknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-85208651390785135572010-09-19T14:17:54.888+02:002010-09-19T14:17:54.888+02:00Det här receptet är SÅÅÅÅ bra! Bara för att testa ...Det här receptet är SÅÅÅÅ bra! Bara för att testa tilsatte vi lite limejuice (från en frukt) i jordgubbsröran. Det lyfte smaken och bröt lite med det söta.<br /><br />/Pia (och Micke)Piahttps://www.blogger.com/profile/05295353100620694965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-89389844521103718012010-08-08T12:58:51.530+02:002010-08-08T12:58:51.530+02:00Kommer ihåg glassmaskinen vi hade när jag var lite...Kommer ihåg glassmaskinen vi hade när jag var liten, saknar nästan den ibland. Kanske borde införskaffa en!<br />Tack för ett bra recept och en fin blogg.<br /><br />/A<br />http://www.maxiander.se/category/mat-och-dryck/Maxiander - Ahttp://www.maxiander.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-33047740139229270512010-08-07T13:53:13.179+02:002010-08-07T13:53:13.179+02:00Den glassen hade gjort mig mycket populär här hemm...Den glassen hade gjort mig mycket populär här hemma! Tycker du inte att råsocker påverkar färgen?Anna Bhttp://www.skafferiet.taffel.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-45076362836182492252010-08-04T23:49:43.353+02:002010-08-04T23:49:43.353+02:00Hmm, kanske dags att köpa en glassmaskin då. Vet i...Hmm, kanske dags att köpa en glassmaskin då. Vet inte om du skrivit något inlägg om vilka maskiner som är bra och prisvärda. Med tanke på hur många glassrecept du/ni spottat ut så behöver jag ju inte fundera på recept iaf. Jordgubb är helt klart favvo!Fredrikhttp://www.who-cut-the-cheeze.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-41701442866337016872010-08-04T22:15:40.585+02:002010-08-04T22:15:40.585+02:00Ett annat tips för att slippa jolmigheten är att t...Ett annat tips för att slippa jolmigheten är att tillsätta en pytteskvätt hallonvinäger i "sylten" när den är klar. Jag tycker att det lyfter och piggar upp smaken väldigt mycket.Annicahttps://www.blogger.com/profile/10417431319273950299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-67940254148860699802010-08-04T17:57:49.262+02:002010-08-04T17:57:49.262+02:00Vi gjorde jordgubbssorbet för ett tag sedan och bl...Vi gjorde jordgubbssorbet för ett tag sedan och blev inte alls nöjda. Får kanske ta och prova denna istället...Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.com