tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post1232915733755477780..comments2024-02-29T14:52:44.493+01:00Comments on SMASKENS.NU: Tortiglioni med strimlad fläskkotlett, bacon, trattkantareller och karljohanssvampUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-20426943233695806022009-01-20T22:27:00.000+01:002009-01-20T22:27:00.000+01:00Kristin: Ja, det är ju inte ftiterat käk man syfta...Kristin: Ja, det är ju inte ftiterat käk man syftar på med LCHF, om man säger så.<BR/>Jag kör verkligen med Low Carb, inte No Carb. Men mer än en måltid med karbs funkar inte. Då sväller jag upp som en padda.<BR/>Så, det är till att välja. <BR/>Det fina är ju att det ger så snabbt resultat, när man väl ger sig på det. Du är snart i <I>innan Teneriffa-form</I> igen!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4284781531721044459.post-9654795442212225052009-01-20T21:52:00.000+01:002009-01-20T21:52:00.000+01:00Det låter helt himelskt! Men nu är det bort från k...Det låter helt himelskt! Men nu är det bort från karbsen igen! Ska nog inte köra lika stenhård fokus på fettet. Efter två veckor av friterad mat behövs det! ALLT på Teneriffa serveras med pommes frites, kinamat, lasagne osv. Men nu blir det ingen pasta på ett tag tyvärr!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16271070144024204112noreply@blogger.com